Wie ben jij: 

Stel je zelf eens deze vragen:

Ben jij een persoon, die zich niet wil laten leiden door wat jou allemaal overkomt?

Ben je helemaal vastgelopen en zie je het allemaal niet meer zitten?

Ben jij een persoon, die op zoek is naar zichzelf of iets in jou, dat je nog niet weet? 

Ben jij een persoon, die bewuste keuzes wil kunnen maken in jouw leven?

Dan is therapie zeker iets voor jou:

Therapie is in principe ontwikkeld voor iedereen. Dit betekent, dat jij je niet hoeft te laten weerhouden om contact op te nemen, wanneer je (nog) geen antwoord kunt geven op de bovenstaande vragen of gewoon, omdat de voor jouw specifieke vraag er niet bij staat.

Wanneer het huilen je nader dan het lachen staat in jouw dagelijks leven, dan is een therapeutische helpende hand zeer welkom. Wat zal het fijn zijn om een opgelucht gevoel te kunnen ervaren door simpelweg een therapiesessie te ondergaan!

Wanneer je geinteresseerd bent in jezelf of in andere mensen is therapie een leuke ontdekkingsreis. En wie wil er nu niet op ontdekkingsreis in zijn leven?

De therapeutisch helpende hand:

Zie je het helemaal niet meer zitten en denk je dat er geen uitweg meer is, neem dan de stap om voor jezelf de zaken op een rijtje te gaan zetten met de hulp van jouw therapeut. Ik begeleid je door het diepe dal waar je niet uit lijkt te kunnen komen. Samen zullen we alle kanten van jouw problemen, welke jou bezig houden, onderzoeken. Je zult ervaren dat je het niet allemaal alleen hoeft te doen en dat er iemand is die je begrijpt. 

De therapeutische ontdekkingsreis om je persoonlijk te kunnen ontwikkelen:

Tijdens jouw therapeutische ontdekkingsreis kun je zicht krijgen op je eigen doen en laten door de interactie met jouw therapeut. Gaandeweg het proces zul je verbaasd zijn, wat je allemaal van jezelf tegenkomt, terwijl je toch echt dacht, dat je allang alles van jezelf wist. Het zou zomaar eens kunnen, dat je dacht, dat iets niet voor jou is weggelegd en dat dit, doordat je anders gaat denken en voelen, binnen handbereik komt. Ik nodig je daarom graag uit om deze uitdaging met jezelf aan te gaan.

Welkom
Door wie
Voor wie
Voor wie nog meer
Therapievormen
Werkwijze
Workshop
Ondersteuning
Activering
Praktijkruimten
De omgeving
Tarieven
Contact
Routebeschrijving


Joke Claassen Praktijk voor Psycho-Sociale Therapie Tel: 06.81923752 | psychosocialetherapie.info@gmail.com