Routebeschrijving:

Joke Claassen Praktijk voor Psycho-Sociale Therapie
Provincialeweg 16
9944 TB Nieuwolda

De praktijk ligt in de Finsterwolderpolder, nabij het vliegveld van Oostwold ( Gemeente Oldambt ) en is goed te bereiken met de auto, brommer en fiets. Loopafstand vanaf de bushalte aan de Huningaweg ( t/o Kapsalon Harma ) te Oostwold is ongeveer 20 minuten. Er rijden bussen vanaf het NS station te Winschoten en NS station Scheemda richting Oostwold.

Lopend vanaf Oostwold:

Vanaf de bushalte op de Huningaweg te Oostwold ( Gemeente Oldambt ) steekt u over en loopt naar rechts. U gaat links de bocht om de Noorderstraat in. U blijft aan de linkerkant op de stoep lopen en gaat helemaal rechtdoor tot aan het vliegveld. Voor het vliegveld gaat u rechts af de Polderweg op. In de bocht gaat u vervolgens rechts af. Dit is de weg langs de boerderijen. Aan het eind van de Polderweg, door de S-bocht, begint de Provincialeweg. Het 2e pand ( gelegen naast de biogasinstallatie ) is de praktijk. U kunt bij de brievenbus rechtsaf de oprit oplopen.

Met de fiets of brommer vanaf Oostwold:

Met de fiets of brommer gaat u vanaf de Huningaweg te Oostwold ( Gemeente Oldambt ) links af de Noorderstraat in en rijdt helemaal rechtdoor tot aan het vliegveld. Voor het vliegveld gaat u rechts af de Polderweg op. In de bocht gaat u vervolgens rechts af. Dit is de weg langs de boerderijen. Aan het eind van de Polderweg, door de S-bocht, begint de Provincialeweg. Het 2e pand ( gelegen naast de biogasinstallatie ) is de praktijk. U kunt bij de brievenbus rechtsaf de oprit oprijden.

Met de fiets of brommer vanaf Nieuwolda Oost:

Met de fiets of brommer vanaf Nieuwolda Oost, gaat u vanaf de Hoofdweg Oost, bij boerderij " HOOGHEEM", de polder in. Dit is de Langeweg. U gaat de eerste afslag links. Dit is de Polderdwarsweg. Aan het eind slaat u rechts af. U bevindt zich nu op de Provincialeweg. U rijdt door de S-bocht en neemt aan het eind de bocht naar rechts. Aan de linker kant ziet u een biogasinstallatie, waar naast zich de praktijk bevindt. U kunt bij de brievenbus, tussen de 2 hagen door, linksaf de oprit oprijden.

Uw fiets of brommer kunt u links naast de ingang zetten.

Let op!

Wanneer u van uw navigatie gebruik maakt, dient u het volgende in te voeren:

Polderweg, Oostwold, Gemeente Oldambt.

In het verlengde van de Polderweg ligt de Provincialeweg ( na de S-bocht ) Het 2e pand ( gelegen naast de biogasinstallatie ) aan uw rechterhand is de praktijk. U kunt bij de brievenbus de oprit oprijden.

Er is voldoende parkeergelegenheid op de oprit. U wordt dan ook verzocht uw auto vlak voor de ingang van de praktijk te parkeren.

 

 

Welkom
Door wie
Voor wie
Voor wie nog meer
Therapievormen
Werkwijze
Workshop
Ondersteuning
Activering
Praktijkruimten
De omgeving
Tarieven
Contact
Routebeschrijving


Joke Claassen Praktijk voor Psycho-Sociale Therapie Tel: 06.81923752 | psychosocialetherapie.info@gmail.com